Düzce'de evinin çatısında kenevir bahçesi kuran şahıs yakalandı

Düzce'de yapılan operasyonlarda, evinin çatısında kenevir bahçesi kuran bir şahıs yakalandı. Operasyonlar sonucu birçok uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı, 21-23 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonları kamuoyuyla paylaştı. Bu operasyonlar sırasında birçok suç aleti ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

KENEVE BAHSİ İLGİ ÇEKİYOR
Merkez ilçede jandarma sorumluluk sahasında yapılan eş zamanlı aramalarda, 97 gram kubar esrar, 10 gram kenevir tohumu, 4 av tüfeği, 2 tabanca, 355 adet çeşitli çaplarda fişek, 11 bıçak ve 1 muşta ele geçirildi. Ayrıca, Yığılca ilçesinde yapılan aramada ise 1.420 gram kubar esrar, 20 gram kenevir tohumu, hassas terazi, el kantarı, av tüfeği ve kurusıkı tabanca bulundu.

ÖZEL BİR BASKIN DÜZENLENDİ
Kaynaşlı ilçesinde bir ikamette yapılan aramada 188 gram skunk, 83 gram kubar esrar, kurusıkı tabanca ve 10 fişek ele geçirildi. Merkez ilçe sınırları içerisinde yapılan bir başka operasyonda ise bir şahsın evinin çatısında kenevir bahçesi kurduğu tespit edildi. Bu baskında 27 gram kubar esrar, iklimlendirme sistemi, 20 litre sıvı gübre, hassas terazi ve bir av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili şahıslar gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı.
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!





