Düzce'de 3 bin 500 vatandaşa iş kapısı açıldı

Düzce'de kurulan İş Kulübü, 6 yılda 3 bin 500 vatandaşı işe yerleştirerek önemli bir istihdam kaynağı oldu.Düzce'de 3 bin 500 vatandaşa iş kapısı açıldı
Düzce'de 6 yıl önce kurulan İş Kulübü, "doğru işe doğru insan" anlayışıyla bugüne kadar 3 bin 500 vatandaşı iş hayatına kazandırdı.

İŞ KULÜBÜ'NÜN KURULUŞU
Düzce Belediyesi İş Kulübü, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün öncülüğünde, 27 Aralık 2019 tarihinde faaliyete geçti. İş arayanlar ile işverenler arasında köprü vazifesi gören bu girişim, Düzce Belediyesi İştirak Şirketi BelKA İnsan Kaynakları A.Ş, Düzce Valiliği, İŞKUR ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle yürütülmektedir. Kısa sürede binlerce kişinin istihdam edilmesine katkı sağladı.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
İş Kulübü Sorumlusu Dilale Seyyar, "İşin Özü İnsan" sloganıyla özellikle kadınlar, gençler, engelliler ve uzun süre işsiz kalan vatandaşlara rehberlik ettiklerini belirtti. Seyyar, bugüne kadar 13 bin vatandaşla yüz yüze görüşme gerçekleştirdiklerini, 9 bin 500'e yakın kişinin işe yönlendirildiğini ve 3 bin 500 kişinin de işe yerleştirildiğini ifade etti. Bu girişim, iş arayanların yanı sıra nitelikli iş gücü arayan işverenlere de avantajlar sunuyor.
- 16:35Avrupa, 2030'a kadar karasal rüzgar enerjisine geçiş yapacak
- 16:25Mikrodalga fırında havlu kağıt tehlikesi: Uzmanlar uyarıyor, bu detayı gözden kaçırmayın!
- 16:16İsviçreliler, nüfus sınırlandırma önerisine hayır dedi
- 16:06Büyükpaşa köyünde binlerce kişi geleneksel hayırda buluştu
- 15:56Hatay'da uyuşturucu taciri, vücuduna sarılı esrar ile yakalandı




