Dünyanın 'yılın okçusu' şimdi de Avrupa şampiyonu!

Mart ayında 'Yılın Okçusu' seçilen milli sporcu Emircan Haney, 2026 Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda Makaralı Yay Erkekler kategorisinde altın madalya kazanarak bir kez daha gövde gösterisi yaptı.
Milli okçu Emircan Haney, hem uluslararası platformda hem de kıtasal düzeyde başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Mart ayında Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından 'Yılın Okçusu' seçilen Haney, şimdi de 2026 Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda altın madalyayı boynuna taktı.

AVRUPA SAHNESİNDE ALTIN DOKUNUŞ
Muğla'nın gururu olan milli sporcu, Makaralı Yay Erkekler kategorisinde sergilediği üstün performansla tüm rakiplerini geride bırakmayı başardı. Bu zafer, Haney'nin Türkiye'ye ve memleketi Muğla'ya büyük bir onur yaşatmasını sağladı. Şampiyonadaki etkileyici mücadelesi, daha önce de 'Yılın Okçusu' unvanını kazanmasında etkili olmuştu.
BAKANLIKTAN TEBRİK MESAJI
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bu büyük başarıyı kutlayarak milli sporcu Emircan Haney'yi tebrik etti. Bakan Bak, yayımladığı mesajda "Emircan Haney Avrupa Şampiyonu. Avrupa Okçuluk Şampiyonası Makaralı Yay Erkeklerde altın madalya kazanan millî sporcumuzu tebrik ediyorum." ifadeleriyle Haney'nin başarısını vurguladı.
- 20:30Yalova'da DEAŞ'a yönelik operasyon: İki tutuklama gerçekleşti
- 20:22Haftanın kazananı kim çıktı? Yatırım araçlarının performans karnesi açıklandı!
- 20:03ABD Merkez Bankası'nda yeni dönem: Warsh görevi devraldı, piyasalar diken üstünde
- 19:58Kurban Bayramı’nda Et Tüketimine Dikkat: Doğru Kesim ve Saklama Sağlığı Koruyor
- 19:54Sigortacılıktan oyunculuğa: Nihal Menzil'in sürpriz hikayesi





