Düzenleme : 08 Haziran 2026 11:13
Dünya Çevre Günü’nde Akvaryum Koyu için çevre seferberliği

Memorial Bodrum Hastanesi, Dünya Çevre Günü'nde Bodrum Belediyesi ile Akvaryum Koyu'nda çevre temizliği yaptı. Personel ve hekimlerin katıldığı etkinlikte, bölge atıklardan arındırılarak çevre bilinci vurgulandı.
ÇEVRE TEMİZLİĞİNDE BÜYÜK KATILIM
Dünya Çevre Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atan Memorial Bodrum Hastanesi, Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile iş birliği yaparak Akvaryum Koyu’nda çevre temizliği gerçekleştirdi. Hastane personeli ve hekimlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, bölgenin doğal güzellikleri korunmaya çalışıldı.
AKVARYUM KOYU ATIKLARDAN ARINDIRILDI
Doğal ve eşsiz güzellikleriyle bilinen Akvaryum Koyu’nun kıyı ve çevresinde biriken çöpler, gönüllü katılımcılar tarafından toplandı. Bu anlamlı çevre temizliği etkinliğiyle, çevre bilincinin artırılması ve sürdürülebilir bir yaşam için temiz çevrenin önemi vurgulandı. Katılımcılar, sağlıklı bir yaşamın sadece bireysel sağlıkla değil, aynı zamanda temiz ve yaşanabilir bir çevreyle de doğrudan ilişkili olduğunu belirtti.
DESTEK TEŞEKKÜRLERİ VE GELECEK SÖZÜ
Memorial Bodrum Hastanesi yetkilileri, çevreye duyarlı projelere verdikleri önemi bir kez daha dile getirerek, etkinliğe destek olan Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ve gönüllü olarak katılım gösteren tüm çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Hastane yönetimi, gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakma sorumluluğunun bilinciyle bu tür projelere devam edeceklerini taahhüt etti.
- 12:45Denizli'de dev uyuşturucu operasyonu: 1 milyon dozluk madde ele geçirildi!
- 12:37ABD, Chagos Adaları'nı satın alarak stratejik hamle yapmayı hedefliyor
- 12:28MSKÜ Teknoloji Fakültesi'nden yepyeni mezunlar: Geleceğe ilk adımı attılar!
- 12:27ORTACA MUĞLA BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİYLE MODERN BİR BARINAĞA KAVUŞUYOR
- 12:20Buca'da başkan vekili seçim tarihi 12 Haziran olarak belirlendi





