Donan Nazik Gölü'nde unutulmaz sucuk ekmek ziyafeti

Bitlis'te dondurucu soğuklar nedeniyle donan Nazik Gölü, doğa tutkunlarına eşsiz bir manzara sundu. Buzla kaplı göl üzerinde ateş yakıp sucuk ekmek keyfi yapan ziyaretçiler, kışın güzelliklerini doyasıya yaşadı.
Bitlis'in Ahlat ilçesinde yer alan ve yaklaşık 40 kilometrekarelik bir alana yayılan Nazik Gölü, dondurucu soğukların etkisiyle tamamen buz tuttu. Bu eşsiz doğa olayını fırsat bilen doğa tutkunları, buzla kaplanan göl üzerinde ateş yakarak keyifli bir sucuk ekmek ziyafeti yaşadı.

DOĞANIN BÜYÜLEYİCİ MANZARASI
Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle birlikte buzla kaplanan Nazik Gölü, hafta sonu doğa gezginleri ve macera severlerin yeni adresi oldu. Buz tabakasının üzerinde yürüyüş yapan ziyaretçiler, kışın sunduğu bu benzersiz atmosferde unutulmaz anlar biriktirdi. Fotoğraf makineleriyle donan gölün muhteşem kış manzarasına hayran kalan ziyaretçiler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

DOĞA TUTKUNLARINDAN SUCUK EKMEK KEYFİ
Arkadaşlarıyla birlikte Nazik Gölü üzerinde sucuk ekmek yapıp yiyen Ercan Baş, yaşadıkları deneyimi şu sözlerle anlattı: "Nazik Gölü donduğu zaman bambaşka bir güzelliğe bürünüyor. Biz de hafta sonları arkadaşlarımızla buraya gelip bu kar manzarası eşliğinde sucuk ekmek yapmanın keyfini çıkarıyoruz. Karın getirdiği bu güzelliklere biz de ortak oluyoruz ve bu anların tadını doyasıya yaşıyoruz."
- 09:37Bursa'da üst geçitten kopan demir, trafiği birbirine kattı: Faciadan dönüldü!
- 09:27Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kaza, araçları hurdaya döndürdü
- 09:17Küresel Piyasalar Barış Umuduyla Coştu: Borsalar Rekorlara Yaklaşıyor
- 09:07Ticaret Bakanlığı'ndan reklam denetimi: 117 firmaya milyonluk ceza kesildi
- 08:58İran petrolüne ABD'den şok karar: Satış izni uzatılmıyor!




