Dolandırıcılar, kendilerini savcı ve polis olarak tanıtarak 3,5 milyon TL vurgun yaptı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde dolandırıcılık yapan iki kişi, polis operasyonuyla yakalanarak tutuklandı. Toplamda 3,5 milyon TL dolandırdıkları belirlendi.Dolandırıcılar, kendilerini savcı ve polis olarak tanıtarak 3,5 milyon TL vurgun yaptı
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan iki dolandırıcı, vatandaşları 3,5 milyon TL dolandırarak büyük bir vurgun gerçekleştirdi.

POLİS OPERASYONUYLA YAKALANDILAR
Sakarya polisi, İstanbul'da düzenlediği operasyonla dolandırıcılık olayını aydınlattı. 24 Aralık 2025 tarihinde meydana gelen olayda, şüpheliler telefonla ulaştıkları mağdurlara kendilerini resmi görevli olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptılar. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

KAMERA KAYITLARI İLE TESPİT EDİLDİ
Ekipler, kamera kayıtlarını inceleyerek dolandırıcıların İstanbul'dan Sakarya’ya gelen Y.B. (38) ve G.G. (23) olduğunu belirledi. Şüphelilerin adreslerini tespit eden polis, düzenlediği operasyonla her iki kişiyi de yakalayarak gözaltına aldı. İkametlerinde yapılan aramalarda dolandırıcılık olayından elde edildiği düşünülen nakit para, dijital materyaller ve cep telefonları ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.B. ve G.G., emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 14:19Anadolu'da iletişim kongresi: Teknolojik dönüşüm ve etkili iletişim vurgusu
- 14:09Bisikletli genç can verdi, sürücüye hapis cezası! Aile avukatı isyanda: 'Mücadelemiz sürecek
- 14:00Kastamonu'da hayatını kaybeden jandarma kursiyerinin cenazesi Kayseri'de toprağa verildi
- 13:50Nazilli'de uyuşturucu şebekesine darbe: 16 zanlı, 150 gram maddeyle yakalandı
- 13:414. Ulusal Aşçılık Festivali, MSKÜ'de gastronomi tutkunlarını buluşturdu




