ASAYİŞ
Yayınlanma : 25 Eylül 2025 20:42
Doğubayazıt'ta uyuşturucu operasyonu: 3 kilo 750 gram esrar ve 48 gram afyon sakızı ele geçirildi

Doğubayazıt Gümrük Kapısı'nda yapılan bir operasyonda, yabancı uyruklu bir sürücünün tırında 3 kilo 750 gram esrar ve 48 gram afyon sakızı ele geçirildi; şüpheli gözaltına alındı.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan Gürbulak Gümrük Kapısı'nda gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda, önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
GÜMRÜK KAPISI OPERASYONU
Ağrı Valiliği'nin yaptığı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü kontroller sırasında yabancı uyruklu bir sürücünün durdurulduğu belirtildi. Sürücünün kullandığı tırın dorsesinde yapılan detaylı aramada, 3 kilo 750 gram esrar ve 48 gram afyon sakızı bulundu.
ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli süreç başlatıldı. Valilik açıklamasında, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceği ve uyuşturucuya kesinlikle geçit verilmeyeceği vurgulandı.
- 05:39Mutfaklarda yangın var: Gıda maliyeti ateş pahası!
- 05:29Tekstil devi ailesini yasa boğan genç ölüm
- 05:19Burak Yılmaz'dan ayrılık sonrası Gaziantep FK'dan veda mesajı
- 05:09Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi, Yadigar projesi ile restore edildi
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar





