ASAYİŞ
Yayınlanma : 02 Eylül 2025 18:54

Doğubayazıt'ta büyük uyuşturucu operasyonu: 2 bin 450 hap ele geçirildi

Doğubayazıt'ta büyük uyuşturucu operasyonu: 2 bin 450 hap ele geçirildi
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı'nda yapılan operasyonda, yasal yollarla giriş yapan bir çekicide 2 bin 450 sentetik ecza hap ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı'nda gerçekleştirilen bir operasyonda, 2 bin 450 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ağrı Valiliği'nin açıklamasına göre, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Gürbulak Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri ortak bir operasyon düzenledi.

teknik yapı

UYUŞTURUCU HAPLAR DORSEDE BULUNDU

Ekipler, ülkeye yasal yollarla giriş yapan bir çekiciye bağlı dorsede detaylı bir arama gerçekleştirdi. Bu aramada, 2 bin 450 adet sentetik ecza hap bulunduğu tespit edildi. Ele geçirilen uyuşturucu hapların ülkeye nasıl sokulmaya çalışıldığı ve nereden geldiği konusunda soruşturma başlatıldı.

BİR ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili olarak bir şüpheli gözaltına alındı ve sorgulaması devam ediyor. Yetkililer, operasyonun detayları hakkında daha fazla bilgi paylaşımı yapacaklarını belirtti.