Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon: 138 Firari Zanlı Yakalandı!

Diyarbakır'da, çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 138 kişi jandarma tarafından yakalandı. Zanlılar arasında kasten öldürme, uyuşturucu ticareti ve yağma gibi suçlardan hükümlüler bulunuyor.
Diyarbakır'da, çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 138 kişi, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu gözaltına alındı. Adalet Bakanlığı'na sevk edilen zanlılar, yargı önünde hesap verecek.

SUÇLULARA GEÇİT YOK: GENİŞ ÇAPLI OPERASYON
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) koordinasyonunda ilçe jandarma komutanlıkları ile birlikte gerçekleştirilen operasyonlarda, asayiş ve diğer suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yoğun bir çalışma yürütüldü. Bu kapsamda, farklı suçlardan toplamda 20 yıl ile 2 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezası bulunan 138 şüpheli şahıs, kıskıvrak yakalandı.
KİMLER YAKALANDI? CİDDİ SUÇLARDAN KAYITLARI VAR
Yakalanan zanlıların arasında kasten öldürme, cinsel saldırı, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, hırsızlık, gece vakti silah ile yağma ve ruhsatsız silah ve mermileri taşıma veya bulundurma gibi ağır suçlardan kaydı bulunanların olması dikkat çekti. Operasyonun ardından gözaltına alınan şüpheliler, adli makamlara sevk edilerek haklarındaki işlemler başlatıldı.
- 21:25ATM fişi alırken dikkat: Dolandırıcıların yeni taktikleri tehlike saçıyor
- 21:19Sırların derinliklerinde: Dünyanın en derin tatlı su mağarası, dibi hala keşfedilemedi
- 21:11Brent petrol fiyatları 110 doları aştı, jeopolitik endişeler artıyor
- 21:04Afrika ve Avrupa, deniz altından birleşiyor: Tarihi tünel projeleri yeniden gündemde
- 20:57Enflasyon verileri, faiz indirimi beklentilerini sarstı




