Diyarbakır'da nefes kesen operasyon: 127 şüpheli JASAT'ın ağına takıldı!

Diyarbakır'da JASAT ekiplerinin düzenlediği operasyonda, kasten öldürme, uyuşturucu ticareti gibi çeşitli suçlardan aranan 127 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Diyarbakır'da, çeşitli suçlardan dolayı haklarında yakalama kararı bulunan tam 127 kişi, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla yakalandı.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞARILI OLDU
Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ekipleri, ilçe jandarma komutanlıklarıyla koordineli bir şekilde, asayiş ve diğer suçlardan aranan kişileri yakalamaya yönelik yoğun bir çalışma yürüttü. Bu çalışmalar sonucunda, haklarında yakalama emri bulunan şahıslar tek tek tespit edilerek adalete teslim edildi.
ADALETE TESLİM EDİLEN ŞÜPHELİLERİN SUÇLARI ARASINDA KİMLER VARDI?
Yakalanan 127 kişi arasında kasten öldürme, cinsel saldırı, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, hırsızlık, gece vakti silahla yağma ve ruhsatsız silah ve mermileri taşıma veya bulundurma gibi ağır suçlardan aranan şüpheliler de bulunuyor. Tüm bu şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.
- 05:17İsa Gün, Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu'nda başkanlık koltuğuna yeniden oturdu
- 04:50Kırıntılarla İdare Edin: Emekliler ve Memurlar Hayatta Kalma Mücadelesinde
- 04:29Rıdvan Yılmaz'ın nişan törenine Beşiktaş Başkanı Adalı da katıldı
- 04:19ABD'de Türkiye üretimi bebek ıslak mendilleri toplatılıyor: Enfeksiyon tehlikesi kapıda!
- 04:09Flatiron binası, 124 yıl sonra ilk kez ışıklandırıldı





