Düzenleme : 17 Temmuz 2025 06:30
Diyarbakır'da akraba aileler arasında silahlı kavga: 2 ölü

Diyarbakır'da akraba aileler arasında çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti, bir şüpheli aranıyor.
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, husumetli akraba aileler arasında çıkan silahlı bir kavgada iki kişi hayatını kaybetti. Olay, Medya Mahallesi 205. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan aileler arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.T. (44) ve A.A.G. (47) silahla vurularak ağır yaralandı.
OLAY YERİNE POLİS VE SAĞLIK EKİBİ SEVK EDİLDİ
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, E.T. ve A.A.G.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili olarak firari şüpheli N.T. (38)'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
FIRARİ ŞÜPHELİ ARANIYOR
Diyarbakır Valiliği, olayla ilgili soruşturma başlattı ve kamuoyunu bilgilendirmek için açıklama yapacağını duyurdu. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı ve şüphelinin yakalanması için güvenlik güçleri yoğun çaba sarf ediyor. Ailelerin uzun süredir devam eden husumeti, bu acı olayın yaşanmasına neden oldu.
- 13:55Yumurta fiyatlarında büyük düşüş, üreticiler zor durumda
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!
- 13:36Muğla'nın kütüphanelerine büyük ilgi: 130 bin kitap ödünç alındı
- 13:26Söke Ovası sular altında kaldı: Binlerce dönüm arazi denize döndü
- 13:16Göztepe, evinde galip gelemiyor: İki aydır 3 puan sevinci yok




