Diyarbakır'da 14 katlı binada korku dolu anlar: Son kattaki yangın tahliyeye yol açtı

Diyarbakır'da 14 katlı apartmanın son katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Sakinler tahliye edilirken, olayda can kaybı yaşanmadı ancak bir ev kullanılamaz hale geldi.
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, 14 katlı bir apartmanın en üst katında çıkan yangın, sakinler arasında büyük bir paniğe yol açtı. Yangın, kısa sürede yayılarak endişe verici bir duruma neden oldu.

CAN PAZARINDA SAKİNLER TAHLİYE EDİLDİ
Olayın bildirilmesi üzerine hızla bölgeye 112 acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle apartman sakinleri büyük bir telaşla tahliye edilirken, itfaiye ekipleri zamana karşı yarışarak merdivenli araçlarla 14. kata ulaşarak yangına müdahale etti. Ekiplerin yoğun çabasıyla alevler kontrol altına alınarak söndürüldü.

EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Neyse ki, bu korku dolu olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Ancak, yangının çıktığı daire kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldı ve soruşturma sürüyor.
- 07:44Asırlık tekstil devi Eterna battı: Mağazalarda %50 indirim şoku!
- 07:34Volkswagen, Çin'de uygun fiyatlı elektrikli sedan modelini tanıttı
- 07:24Çin'de kan donduran maden faciası: 82 can kaybı, ihmal zinciri ve gözaltılar!
- 07:14Ayça Çağla Altunkaya, Acun Ilıcalı ile evdeki sınırları açıkladı
- 07:04Dünya Geceleri Aydınlanıyor mu? Uydu Gözlemleri Şaşırtıcı Gerçekleri Açığa Çıkardı




