Direksiyon başında fenalaşan sürücü hayatını kaybetti

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, seyir halindeyken direksiyon başında fenalaşan sürücü Selahattin D. hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.Direksiyon başında fenalaşan sürücü hayatını kaybetti
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, seyir halindeyken direksiyon başında rahatsızlanan bir sürücü yaşamını yitirdi.

YOL KENARINDA FENALAŞTI
Olay, Emek Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 51 EE 721 plakalı otomobilin sürücüsü Selahattin D., yolculuğu sırasında aniden rahatsızlanınca aracını yol kenarına çekerek durdurdu. Bir süre sonra yol kenarında hareketsiz duran otomobili fark eden çevredeki vatandaşlar, aracın içine baktıklarında sürücünün yanıt vermediğini gördü.

SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ
Durumun hemen yetkililere bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalede ve kontrollerde sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Selahattin D.'nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespiti için Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.
- 22:14Uşak Belediyesi Başkanvekili Özkan'dan 19 Mayıs'a özel anlamlı mesaj
- 22:05Didim açıklarında umut yolculuğu kısa sürdü: 30 düzensiz göçmen ve bir organizatör yakalandı
- 21:55Fuat Oktay: Japonya ile ticaret hacmini 10-15 milyar dolara ulaştırmayı hedefliyoruz
- 21:46Tuzla parkları artık daha aydınlık ve güvenli: Gece gündüz korunuyor
- 21:36Engelli genç Doğancan, çökme sonucu hayatını kaybetti




