• satrroıad dörüm
MAGAZİN
Yayınlanma : 16 Temmuz 2026 12:44

Dilan Polat, sosyal medya sahnesine güçlü bir dönüş yapıyor

Dilan Polat, sosyal medya sahnesine güçlü bir dönüş yapıyor
Dilan Polat, zor günlerin ardından sosyal medyaya hızlı bir dönüş yaptı. Eşi Engin Polat'ın hesabı üzerinden takipçileriyle buluşan Polat, eleştirilerin hedefi oldu.

Sosyal medya dünyasının öne çıkan isimlerinden Dilan Polat, geçirdiği zor günlerin ardından yeniden sosyal medya platformlarına aktif olarak dönmeye karar verdi.

DİLAN POLAT'IN YENİ STRATEJİSİ

Artık eşi Engin Polat'ın hesabı üzerinden takipçileriyle iletişim kurmaya başlayacağını duyuran Polat, ilk paylaşımlarında hayranlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Dilan Polat'ın sosyal medyaya bu hızla dönüşü bazı kullanıcılar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, bu durum sosyal medya platformlarını ikiye böldü. Geri dönüşünün hemen ardından birçok story paylaşan Polat, yeni görünümüyle de dikkat çekti. Kullanıcılar, fenomenin yüzündeki değişikliklerin estetik bir müdahalenin sonucu olabileceğini öne sürdü.

TAKİPÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Takipçilerinden gelen yoğun mesajlara yanıt veren Dilan Polat, “Mesajlara yetişemedim. Sizi çok seviyorum, çok teşekkür ediyorum” sözleriyle hayranlarına hitap etti. Reklam paylaşımlarına da hızla başlayan Polat, bu durumun bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmesine neden oldu. Ancak, işlerine devam etmek zorunda olduğunu belirterek, “Bir şekilde devam ettirmem gereken markalar var, iş var. Yüzlerce çalışanım var, yaklaşık 2 ayda bir sürü işçiyi işten çıkarmak zorunda kaldık” dedi. Eşi Engin Polat ise sürece dair yaptığı açıklamada, “Yatırımlar var, büyük bir iş. Eskisi gibi kullanım çok sık olmayacak ama bir şekilde devam ettireceğiz. Sen iyi ol” ifadelerini kullandı. Dilan Polat, önceki günlerde yaşadığı zorlukların ardından uzun bir süre sosyal medyadan uzakta kalmış ve tedavi süreci geçirmişti. Bu süreçte, Dilan Polat'ın koruması olan Can Polat'ın öldürülmesine ilişkin İzmir'de gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanmıştı. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın başvurusu üzerine Dilan Polat'ın Instagram hesabına erişim engeli getirilmişti.