İzmir'in Dikili ilçesindeki Devlet Hastanesi, yeni kurulan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi ile sağlık hizmetlerini daha da genişletiyor.

YENİ ÜNİTE 6 NİSAN'DA HİZMETE GİRECEK
Hastane yönetiminden yapılan açıklamaya göre, yeni ünite 6 Nisan 2026 tarihinde ayaktan hasta kabulüne başlayacak. Günlük yaklaşık 100 hasta kapasitesine sahip olacak bu yeni hizmetin, bölgedeki fizik tedavi ihtiyacını önemli ölçüde karşılaması hedefleniyor.

MODERN TEDAVİ ALANLARI HAZIRLANDI
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi'nde, farklı tedavi ihtiyaçlarına yönelik donanımlı alanlar oluşturuldu. Bu çerçevede; 2 elektroterapi odası, rehabilitasyon odası, parafin tedavi odası ve whirlpool (su içi terapi) odası gibi modern tedavi alanları kuruldu. Hastalara çok yönlü fizik tedavi hizmeti sunulması planlanıyor. Ünitede ayrıca nörolojik, ortopedik ve geriatrik rehabilitasyon gibi alanlarda da tedavi süreçleri yürütülecek.







