Didim, yelken tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor

Didim, 2025-2026 TYF Yelken Ligi yarışlarına ev sahipliği yaparak spor turizmi potansiyelini artırmayı hedefliyor.
Aydın’ın turistik ilçesi Didim, Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2026 yılı Faaliyet Programı çerçevesinde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.
2025-2026 TYF YELKEN LİGİ YARIŞLARI
Didim’de gerçekleştirilecek olan 2025-2026 TYF Yelken Ligi yarışlarının önemli etapları, bu yıl içinde düzenlenecek. Yarışların 3. ayak etabı sonrasında milli takım sporcu seçmeleri yapılacak. Seçmelerin hemen ardından ise milli takım kampı planlanmakta.
DİDİM’İN SPOR TURİZMİNE KATKISI
Bu organizasyon, ulusal ölçekte sporcuları ve yelken tutkunlarını bir araya getirerek Didim’in spor turizmi potansiyeline büyük bir katkı sağlayacak. Etkinlik, Amfi Tiyatro Yeşil Alan’da gerçekleştirilecek ve Türkiye Şampiyonası (3. Ayak Ilca) 3-7 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Ayrıca, 21-25 Şubat 2026 tarihlerinde 2. Ayak IQ Foil ve 9-13 Mart 2026 tarihlerinde 2. Ayak Formula Kite & Wingfoil yarışları da programda yer alıyor.
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar
- 09:44Bursa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
- 09:36Kentsel dönüşümde imzalar evinizi uçuruyor, borç batağına sürüklüyor: Uzmanlar uyarıyor!
- 09:29Afra Saraçoğlu'nun şıklığı sosyal medyada gündem oldu
- 09:21Hürmüz krizi büyüyor: Enerji ve gıda güvenliği alarm veriyor, küresel stoklar hızla tükeniyor!






