EKONOMİ
Yayınlanma : 14 Şubat 2026 15:27

Didim Meclis Üyesi Celalettin Erol'un Oğlu Selattin Erol Son Yolculuğuna Uğurlandı

Didim Meclis Üyesi Celalettin Erol'un Oğlu Selattin Erol Son Yolculuğuna Uğurlandı
CHP'li meclis üyesi Celalettin Erol'un 47 yaşındaki oğlu Selattin Erol, pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Cenazesi Akbük Mezarlığı'nda defnedildi.

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi Meclis Üyesi Celalettin Erol'un vefat eden oğlu Selattin Erol, sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

sempati mobilya

Pankreas Kanseriyle Mücadele Ediyordu

Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bünyesinde siyaset yapan ve bu partiden Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Didim Belediyesi Meclis Üyeliği'ne seçilen Celalettin Erol'un 47 yaşındaki oğlu Selattin Erol, pankreas kanseriyle verdiği mücadeleyi kaybetti.

Akbük'te Son Veda

Selattin Erol'un cenazesi, öğle namazına müteakip Akbük Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Akbük Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek yöneticileri ile Erol ailesi ve çok sayıda vatandaş katılarak acılarını paylaştı.