Aydın'ın Didim ilçesinde, yabancı ve Türk uyruklu kadınları fuhşa zorlayan bir çeteye yönelik olarak gerçekleştirilen geniş kapsamlı operasyonda toplam 4 şüpheli tutuklandı.

ŞEBEKE ÜYELERİ YAKALANDI
Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, T.T., S.T., E.T. ve P.A. isimli şahısların kadınları fuhuş amacıyla çalıştırdığını belirleyerek yaklaşık 2 ay süren teknik ve fiziki takip gerçekleştirdi. Bu süreçte, toplamda 65 ara yakalama gerçekleştirildi ve bu durumla ilgili ifadeler toplandı.

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER
Eş zamanlı olarak belirlenen iki adrese yapılan operasyonda, şüpheliler T.T., S.T. ve E.T. gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 76 bin 65 TL nakit para, 218 adet sentetik ecza, 3.19 gram esrar ve 17 adet prezervatif ele geçirildi. Ayrıca, şüphelilere uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti kapsamında da yasal işlem başlatıldı. Gözaltına alınan 4 şüpheli, adli makamlara sevk edilerek tutuklandı.







