Didim, 2026'da Türkiye'nin yelken yıldızlarını ağırlayacak

Didim, 2026'da Türkiye Yelken Federasyonu Ligi'nin önemli etaplarına ev sahipliği yapacak, spor turizmine katkı sağlaması bekleniyor.
Aydın'ın önemli turizm merkezlerinden Didim, Türkiye Yelken Federasyonu Yelken Ligi yarışlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Yelken Federasyonu'nun 2026 Faaliyet Programı kapsamında yer alan lig yarışlarının önemli etapları, Didim'de gerçekleştirilecek. Ulusal ölçekte büyük önem taşıyan bu organizasyon, Didim Amfi Tiyatro Yeşil Alan'da takip edilebilecek.

YARIŞ TAKVİMİ BELLİ OLDU
Yarış programı kapsamında, 3-7 Şubat 2026 tarihleri arasında 3. Ayak ILCA, 21-25 Şubat 2026 tarihleri arasında 2. Ayak IQ Foil, 9-13 Mart 2026 tarihleri arasında ise 2. Ayak Formula Kite & Wingfoil yarışları düzenlenecek. Türkiye'nin farklı illerinden sporcular, antrenörler ve yelken tutkunları Didim'de bir araya gelecek.
SPOR TURİZMİNE KATKI BEKLENİYOR
Organizasyon için hazırlıklar sürerken, etkinliğin ilçenin spor turizmi potansiyeline katkı sunması hedefleniyor. Didim, bu sayede hem yelken sporu hem de turizm alanında adından söz ettirecek bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.
- 10:26Akaryakıtta yeni indirim müjdesi: Motorin fiyatları düşüyor
- 10:17Türk lojistiği İngiltere sahnesinde: İZFAŞ, küresel pazarlara açılıyor
- 10:07Leylek ile balıkçı arasında 10 yıllık dostluk hikayesi
- 09:57Konya'da glütensiz ekmek üretiminde çığır açan tesis hizmete girdi
- 09:48Bilecik'te park halindeki otomobil alev aldı




