Zonguldak'ın Devrek ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen silahlı kavgada üç kişi yaralandı. Olay, eski terminal alanında, aralarında husumet bulunan A.G. ile S.K. (30) arasında çıkan tartışmanın silahlı saldırıya dönüşmesiyle yaşandı.
SİLAHLI SALDIRI
A.G.'nin yanında taşıdığı silahla S.K.'ya ateş açması sonucu S.K. ile birlikte olay yerinde bulunan E.M.G. (55) ve E.K. (34) da yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
YARALILAR HASTANEDE
Yaralıların sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. Polis ekipleri, geniş güvenlik önlemleri alırken, saldırgan A.G.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.







