• satrıda dörüm bayram
GÜNDEM
Yayınlanma : 02 Haziran 2026 15:09

Depremin izlerini silerken yuva kurdular: İHA Bölge Müdürü evlendi

Depremin izlerini silerken yuva kurdular: İHA Bölge Müdürü evlendi
İHA Hatay Bölge Müdürü Veysel Korkmaz ve psikolog Melisa Kartal, görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Vali Masatlı'nın da şahitlik ettiği törende, çiftin mutluluğu paylaşıldı.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Hatay Bölge Müdürü Veysel Korkmaz ve psikolog Melisa Kartal, görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Samandağ ilçesindeki bir otelde düzenlenen düğün, bölgedeki önemli isimleri bir araya getirdi.

sempati mobilya

Depremin izlerini silerken yuva kurdular: İHA Bölge Müdürü evlendi 1

HATAY'DA YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Törene, Hatay Valisi Masatlı, genç çiftin aileleri ve Korkmaz’ın meslektaşları yoğun ilgi gösterdi. Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın'ın kıydığı nikahın şahitliğini ise Vali Masatlı, İHA Adana - Sivas Bölge Müdürü Göktürk Fırat ve Veysel Korkmaz’ın amcası Battal Korkmaz üstlendi.

Depremin izlerini silerken yuva kurdular: İHA Bölge Müdürü evlendi 2

VALİ'DEN MUTLULUK DERSİ

Vali Masatlı, nikah töreninde yaptığı konuşmada evliliğin toplumsal ve dini önemine vurgu yaparak, "İnsanlar yalnız yaşamazlar, bizim geleneklerimiz ve dinimiz insanların bir arada yaşamasını emreder. İnsanlar belli bir yaşa geldikten sonra hayat arkadaşlarını seçerler. Hayat arkadaşlarını seçtikten sonra da mutlu gününde sevdikleriyle bir arada olmak isterler. Bizlerde bu mutlu günde 2 aileyi seven insanlar olarak bir aradayız." dedi. Bu anlamlı gecede, deprem sonrası Hatay'da görev yapmaya başlayan ve Malatyalı olan Korkmaz'ın, evlilikle birlikte 'Hataylı' olduğunu söylemesi davetliler arasında gülümsemelere neden oldu.