Denizlili güreşçiler Avrupa'da 2 altın, 1 gümüş kazandı

Denizli Sporcu Eğitim Merkezi güreşçileri, Estonya'da düzenlenen uluslararası turnuvada 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak büyük başarı elde etti.Denizlili güreşçiler Avrupa'da 2 altın, 1 gümüş kazandı
Estonya'nın Rakvere kentinde düzenlenen uluslararası Grekoromen Güreş Turnuvası'nda Denizli Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) güreşçileri önemli başarılara imza attı. 17-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakalarda Denizli'den katılan sporcular, toplamda 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

Avrupa Sahnesinde Altın Yumruklar
Turnuvada Denizli'yi temsil eden genç yeteneklerden Süleyman Umut Şahinol, 68 kg Grekoromen kategorisinde sergilediği üstün performansla altın madalyanın sahibi oldu. Şahinol, rakiplerini geride bırakarak zirveye yerleşti. Bir diğer gurur kaynağı ise 75 kg kategorisinde mücadele eden Orhan Eymen Taşçı oldu. Taşçı da finaldeki başarılı mücadelesiyle altın madalyayı Denizli'ye getirmeyi başardı. Bu iki isim, geleceğin şampiyonları olmaya aday olduklarını kanıtladı.

Gümüş Madalya ve Altyapı Başarısı
Denizli SEM'in bir diğer sporcusu Abdülkadir Çelik de 68 kg kategorisinde mücadele ederek gümüş madalya kazandı. Finale kadar yükselen Çelik, elde ettiği bu dereceyle Denizli güreşinin potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Sporcu Eğitim Merkezi'nin bu başarıları, antrenörlerin disiplinli çalışmaları ve sporcuların azminin birleşimiyle elde edildi. Bu sonuçlar, Denizli'nin güreş altyapısının ne kadar güçlü olduğunun bir kanıtı niteliğinde.
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor





