Denizli'de yaz spor kursları devam ediyor

Denizli'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yaz spor kursları 24 branşta devam ediyor. Vali Ömer Faruk Coşkun, Merkezefendi'deki kursları ziyaret ederek sporcular ve velilerle görüştü.Denizli'de yaz spor kursları devam ediyor
Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yaz dönemi kursları 24 farklı branşta devam ediyor. Vali Ömer Faruk Coşkun, Merkezefendi'deki kursları ziyaret etti ve minik sporcularla bir araya geldi.

VALİ COŞKUN, SPOR OKULLARINI ZİYARET ETTİ
GSB Spor Okulları yaz dönemi çalışmaları Denizli'deki tüm tesislerde sürüyor. Vali Ömer Faruk Coşkun, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan, bugün sabah saatlerinde başlayan çalışmaları yerinde inceledi. Merkezefendi Tenis Kortları'ndaki tenis çalışmaları, yoğun katılımla gerçekleşti. Vali Coşkun, tenis öğrenen çocuklarla görüştü ve tenis ile atıcılık kurslarında sporcuların antrenmanlarını izledi.

YOĞUN İLGİ GÖREN YÜZME KURSLARI
Atatürk Yüzme Havuzu'nda devam eden yüzme kursları da yoğun ilgi görüyor. Çocuklarını kurslara getiren veliler, bekleme alanından antrenmanları takip ediyor. Vali Coşkun, sporcu aileleriyle görüşerek, kurslarla ilgili istek, öneri ve taleplerini dinledi. Adalet Mahallesi'ndeki Merkezefendi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda ise cimnastikten taekwandoya, judodan voleybola kadar çeşitli branşlarda eğitim alan sporcuların antrenmanları devam ediyor. Vali Coşkun, tüm branşlardaki sporcuları ziyaret ederek başarılar diledi.
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı



