Denizli'de tur otobüsünün devrilmesi: Hayatını kaybeden ve yaralılar var

Denizli'de bir tur otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.
Denizli'nin Buldan ilçesinde yaşanan üzücü bir kaza sonucunda, İzmir'den gelen bir tur otobüsü şarampole devrildi. Bu korkunç olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 32 kişi yaralandı. Kazanın meydana geldiği anlarda, otobüsün sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bildirildi. Kaza saat 18.00 sularında Denizli-Buldan karayolunda gerçekleşti. Olay, yolcuları geri taşıyan otobüsün Bölme Kaya Mahallesi yakınlarında yoldan çıkmasıyla trajik bir sona ulaştı.
YARALILARA HIZLI MÜDAHALE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Olayın ardından, sağlık ekipleri, itfaiye ve güvenlik güçleri hızla bölgeye intikal etti. İlk müdahalede, yaralılardan birinin, 67 yaşındaki Güldane Altınova'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Diğer yaralılar, Denizli Devlet Hastanesi ve diğer sağlık kuruluşlarına kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyeti, kaza sonrası durumun ne denli vahim olduğunu gözler önüne serdi.
KAZA SONRASI SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kazanın ardından, otobüsün sürücüsü ve olayla ilgili diğer tüm detaylar üzerine incelemeler devam ediyor. Güldane Altınova'nın cenazesi otopsi için hastaneye gönderildi. Olayın ardından aileler, kayıplarının acısını derinden hissederken, yetkililerden gelecek bilgileri bekliyorlar.
- 12:50Muratpaşa'da Turunç Masa'dan rekor çözüm: Nisan'da 12 binden fazla vatandaşın sesi duyuldu
- 12:43Esenyurt'ta kıskançlık dehşeti: Genç kızı bıçakladı
- 12:36Kayseri amatör liglerine bayram molası
- 12:29Bilecik'te dere taşması ulaşımı aksattı
- 12:22Kedi kurtarma operasyonunda ikinci perde: İki kez motoruna sığındı!






