ASAYİŞ
Yayınlanma : 03 Aralık 2025 13:01

Denizli'de ev yangınında mahsur kalan Ali Rıza Epik hayatını kaybetti

Denizli'de ev yangınında mahsur kalan Ali Rıza Epik hayatını kaybetti
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde ev yangınında mahsur kalan 42 yaşındaki Ali Rıza Epik hayatını kaybetti, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde dün akşam meydana gelen ev yangını, bir can kaybıyla sonuçlandı. Çamlık Caddesi üzerindeki evden yükselen alevleri gören komşular, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

teknik yapı

İTFAİYE EKİPLERİNİN ZORLU MÜCADELESİ

İtfaiye ekipleri, uzun süren çabalar sonucunda yangını kontrol altına almayı başardı. Alevler söndürüldükten sonra eve giren ekipler, içeride 42 yaşındaki Ali Rıza Epik'i hareketsiz bir şekilde yerde buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Epik'in hayatını kaybettiği tespit edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yeri inceleme ekibi, yanan evde detaylı incelemeler yaptı. Ali Rıza Epik'in cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yangının çıkış sebebi ve Epik'in ölümüyle ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.