Eğitim ve psikoloji alanında önemli çalışmalara imza atan Kamil Vüsal Paşayev, Denizli’de gerçekleştireceği seminerde 'Dönüşümün Anahtarı' konusunu ele alacak.

DÖNÜŞÜM TEMASI ÜZERİNE
Paşayev, 8 Nisan 2026 tarihinde Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki Penguen Kitap Evi'nde düzenlenecek olan seminerde, katılımcılara anksiyeteden kurtulma, beyin sıfırlama, enerji yenileme ve motivasyon artırma konularında bilgiler verecek. Seminer, kişisel gelişim arayışındaki bireyler için önemli bir fırsat sunuyor.
KATILIMCILARA DAVET
Eğitim Bilimci Kamil Vüsal Paşayev, seminere dair yaptığı açıklamada, 'Anksiyeteden kurtulmak, beyninizi sıfırlamak, enerjinizi yenilemek, motivasyonunuzu artırmak ve ilham veren başarı hikayeleri ile hayatınızda yeni bir sayfa açmak istiyorsanız bu seminer tam size göre' ifadelerini kullandı.







