KÜLTÜR-SANAT
Yayınlanma : 23 Nisan 2026 15:13

Denizli'de çocuklar için seferberlik: Başkan Çavuşoğlu'ndan yeni kreş müjdesi

Denizli'de çocuklar için seferberlik: Başkan Çavuşoğlu'ndan yeni kreş müjdesi
Denizli'de 23 Nisan coşkusunu kutlayan Başkan Çavuşoğlu, çocuklar için yeni kreş müjdesi vererek, şehrin kaynaklarını seferber edeceklerini açıkladı.
Denizli'de çocuklar için seferberlik: Başkan Çavuşoğlu'ndan yeni kreş müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak üzere kentin 6 farklı noktasında etkinlikler düzenledi. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, bu etkinliklerde çocukların mutluluğuna ortak olurken, yeni açılacak kreşlerin müjdesini de verdi. "Şehrin kaynaklarını çocuklarımız için seferber etmeye devam edeceğiz" diyen Çavuşoğlu, sosyal belediyecilik anlayışının merkezine çocukları ve kadınları koyduklarını vurguladı.

teknik yapı

Denizli\

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ

Başkan Çavuşoğlu, konuşmasında, "Geleceğe umutla bakan nesiller yetiştiriyoruz" diyerek, 300 çocuğun en iyi koşullarda eğitim almasının önemine dikkat çekti. Eylül ayında açılacak yeni merkezlerle birlikte bu sayının sekize çıkarılacağını belirten Başkan, halkla kaynakları paylaşarak, kadın ve çocukların gelişimine katkıda bulunacaklarını ifade etti.

Denizli\

SAĞLIKLI GELECEK İÇİN ADIMLAR ATILIYOR

Ayrıca, çocukların sağlıklı beslenmelerinin de önemine dikkat çeken Çavuşoğlu, şu an 8 bin 200 çocuğa sağlıklı gıda yardımı yapıldığını belirtti. "Hiçbir çocuğumuzun sağlıklı beslenemediği bir hayatı kabul etmiyoruz" diyen Başkan, 23 Nisan coşkusunu kutladıkları etkinliklerde, çocukların mutluluğunun kendileri için en büyük ödül olduğunu vurguladı.