Denizli'de bıçaklı cinayet: Fail E.K. yakalandı

Denizli'de bıçaklanan mobilya imalatçısı Mehmet Ali Zengin hayatını kaybetti. Olayın faali E.K. ise yakalandı.Denizli'de bıçaklı cinayet: Fail E.K. yakalandı
Denizli'de sabah saatlerinde 3 çocuk babası mobilya imalatçısı Mehmet Ali Zengin, bıçaklanarak hayatını kaybetmiş olarak bulundu.

OLAY YERİNDE ŞOK GÖRÜNTÜLER
Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, saat 05.00 sıralarında boş arazideki bir kamyonette kanlar içinde yatan bir kişi gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, yapılan kontrollerde 32 yaşındaki Zengin’in farklı yerlerinden 3 bıçak darbesi aldığını ve yaşamını yitirdiğini belirledi.

GÖZALTINA ALINAN ZANLI
Polis ekipleri ve Cinayet Büro Amirliği, olayın ardından geniş çaplı bir inceleme başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda E.K. isimli bir şahsın, Zengin ile tartışarak bıçaklama olayını gerçekleştirdiği tespit edildi. Zanlı, yapılan aramalar sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. Mehmet Ali Zengin'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Denizli Bölge Başkanlığı morguna kaldırıldı.
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar




