ASAYİŞ
Yayınlanma : 09 Mart 2026 21:47
Denizli'de 4.1 büyüklüğündeki artçı deprem paniğe neden oldu

Denizli'de gün boyunca süren artçı depremler, son olarak 4.1 büyüklüğündeki sarsıntıyla paniğe yol açtı.
Denizli'de gün boyunca meydana gelen 100'ü aşkın artçı depremler, son olarak Buldan merkezli 4.1 büyüklüğündeki sarsıntıyla korkuya yol açtı.
DEPREMİN AYRINTILARI
Saat 20.02'de gerçekleşen deprem, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana geldi. Gün içerisinde yaşanan depremler sonrası artçı sarsıntılar devam ederken, son sarsıntı Denizli kent merkezinde de hissedildi.
PANİK HAKİM OLDU
Bölgede meydana gelen bu sarsıntı, kısa süreli paniğe neden oldu. Denizli halkı, artçı depremler nedeniyle endişeli anlar yaşadı ve bu durum, bölgedeki deprem korkusunu bir kez daha gündeme getirdi.
- 14:41Karagöz Halk Dansları, sezonu muhteşem bir finalle kapattı
- 14:30Başkan Çavuşoğlu, Kınıklı'daki dev yatırımları yerinde inceledi: Sosyal tesis ve modern futbol sahası hizmete açılıyor
- 14:21Ahmet Aras, UCLG-MEWA Genel Kurulu'nda Muğla'yı gururla temsil etti
- 14:11Marmaris'ten Ege'nin Gizemli Koylarına Lüks Kaçış: Mavi Yolculuğun En Yeni Sırları
- 14:00Bozdoğan'da trafik kazası: Bir yaralı hastaneye kaldırıldı







