Denizli'de 1,5 milyon TL'lik dolandırıcılık: Şüpheli Gürcistan'a kaçarken yakalandı

Denizli'de kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan E.D. isimli şüpheli, 1,5 milyon TL değerindeki para ve ziynet eşyasını alarak kaçmaya çalışırken JASAT timleri tarafından yakalandı ve tutuklandı.
Denizli'nin Kale ilçesinde yaşayan M.Y., kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan bir şahıs tarafından dolandırıldı. Şüpheli, M.Y.'nin evindeki 1,5 milyon TL değerindeki nakit para ve ziynet eşyalarının incelemeye gönderilmesi gerektiğini söyleyerek, bu eşyaları alıp kayıplara karıştı.

JASAT TİMLERİ DEVREYE GİRDİ
Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), olaydan sonra başlattığı soruşturmada 43 tanığın ifadesini aldı ve çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan titiz çalışma sonucunda şüphelinin kimliği belirlendi.

KOLUNDAKİ DÖVME ŞÜPHELİYİ ELE VERDİ
Şüpheli E.D.'nin kolundaki dövme, JASAT timleri tarafından tespit edildi ve bu detay, şahsın yakalanmasında büyük rol oynadı. E.D.'nin dolandırıcılığın ardından Trabzon'a gittiği ve Gürcistan'a kaçmaya çalıştığı öğrenildi. JASAT timleri tarafından düzenlenen operasyonla E.D., Gürcistan'a kaçmadan önce yakalandı ve adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan E.D., 1,5 milyon TL değerindeki para ve ziynet eşyasını gasp etmekle suçlanıyor.
- 17:08Kütahya'da korkunç kaza: Kavşakta çarpışan araçlardan 3 kişi hastanelik oldu
- 17:01Danimarka ve Almanya arasındaki dev tünel projesinde çalışmalar hızlandı
- 16:54Türk mutfağının yoğurtlu lezzetleri dünya listesinde zirveye oynadı
- 16:47Everest Dağı, tektonik hareketlerle büyümeye devam ediyor
- 16:40Bayram dönüşü Afyon'da trafik kabusu: Uzun kuyruklar oluştu




