ASAYİŞ
Yayınlanma : 11 Eylül 2025 15:57
Denizli-Aydın yolunda ters yönde sürüş: Sürücüye soruşturma

Denizli-Aydın otoyolunda 10 Eylül 2025'te M.K. idaresindeki 03 ABN 997 plakalı araç, dinlenme tesisinde unuttuğu arkadaşını almak için ters yönde ilerledi ve trafiği tehlikeye attı. Sürücü hakkında trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan adli soruştuDenizli-Aydın yolunda ters yönde sürüş: Sürücüye soruşturma
TRAFİĞİ TEHLİKEYE ATAN SÜRÜCÜ
Araç kamerası kayıtlarına da yansıyan olayda, ters şeritten hızla ilerleyen otomobil, diğer sürücülere korku dolu anlar yaşattı. Denizli İl Jandarma Komutanlığı ve Otoyol Jandarma Komutanlığı, olayla ilgili soruşturma başlattı ve sürücüyü tespit etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Yapılan incelemelerde, sürücü M.K.'nin dinlenme tesisinde unuttuğu yakınını almak için U dönüşü yaptığı ve bu nedenle ters yönde ilerlemeye başladığı belirlendi. Yetkililer, M.K.'ye 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında işlem uyguladı. Ayrıca, Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan adli soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu




