ASAYİŞ
Yayınlanma : 29 Kasım 2025 01:12
Denizcilik Genel Müdürlüğü: Virat gemisinde personelin terk talebi yok

Denizcilik Genel Müdürlüğü, VIRAT gemisinde personelin terk talebinin olmadığını ve acil bir durumun bulunmadığını açıkladı.
Denizcilik Genel Müdürlüğü, VIRAT gemisinde personelin gemi terk talebinin bulunmadığını duyurdu.

GEMİDE ACİL DURUM YOK
Denizcilik Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Karadeniz açıklarında hasar gören VIRAT gemisinde herhangi bir yangın veya acil durumun olmadığı ifade edildi. Açıklamada, 'Personelin gemi terk talebi yoktur' denildi.
ÖNLEMLER ALINDI
Ayrıca, olası bir duruma karşı Zonguldak Bölge Liman Başkanlığı'nın koordinasyonunda yangın söndürme ve çeki kabiliyetine sahip römorkörün bölgeye sevk edildiği bildirildi. Diğer yandan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, KAIROS isimli gemide de bir yangın olduğuna dair bilgi vererek, NENE HATUN Acil Müdahale Gemisi ve KURTARMA-12 römorkörünün olay yerine müdahale ettiğini belirtti.
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi
- 04:401 Liraya Düşen Nane ve Maydanoz İçin Market Önünde İzdiham! Sosyal Medya Alev Aldı
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi




