Demet Akalın, OMÜ Bahar Şenliği'nde öğrencileri coşturdu

Samsun'da OMÜ Bahar Şenliği'nde sahne alan Demet Akalın, binlerce öğrenciye unutulmaz bir gece yaşattı. Rektör Aydın, Akalın'a çiçek takdim etti.Demet Akalın, OMÜ Bahar Şenliği'nde öğrencileri coşturdu
Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bahar Şenliği kapsamında sahne alan pop müziğin sevilen isimlerinden Demet Akalın, üniversite öğrencilerine unutulmaz bir gece yaşattı. OMÜ Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen konsere öğrenciler büyük ilgi göstererek adeta akın etti.

ÖĞRENCİLER AKALIN'LA BİRLİKTE SÖYLEDİ
Sevilen şarkılarını binlerce öğrenciyle birlikte seslendiren Demet Akalın, enerjik sahne performansı ve şarkılarıyla hayranlarını zirveye taşıdı. Konser boyunca öğrenciler, bahar şenliğinin coşkusunu müzik eşliğinde doyasıya yaşadı. Kampüs genelinde hissedilen bu enerji, etkinliğin ne kadar başarılı geçtiğinin bir göstergesiydi. Konsere sadece OMÜ öğrencileri değil, üniversite personeli ve mezunlar da yoğun ilgi gösterdi.

GECENİN SONU VE TEŞEKKÜRLER
Sahne önünde toplanan binlerce öğrencinin coşkulu tezahüratları eşliğinde devam eden konser, büyük bir alkışla sona erdi. Konserin sonunda OMÜ Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın, sanatçı Demet Akalın'a nazik bir çiçek takdim ederek etkinliğe katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu. Bu unutulmaz gecenin anısını ölümsüzleştirmek isteyen öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek etkinliği tamamladı.
- 23:10Tepebaşı'nda gizli odada kripto para cihazları bulundu
- 23:01Söke'nin altyapısı 77 milyon liralık dev yatırımla yenileniyor
- 22:52Aydın Büyükşehir'den Germencik'e dev altyapı yatırımı: 1 milyar 800 milyon TL
- 22:43Gördes'te fırtına dehşeti: Çatı uçtu, can kaybı yaşanmadı
- 22:34Rüzgar, park halindeki araçları vurdu: Ağaç devrildi




