Dedeli Belediye Başkanı Durak, Ağrı Emniyet Müdürü Önder'i ziyaret etti

Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette kamu kurumları arasındaki iş birliğinin önemi vurgulandı.
Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Göksel Önder'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyarette Başkan Durak, Emniyet Müdürü Önder'e yeni görevinde başarılar dileyerek, Ağrı'nın huzuru, güvenliği ve kamu düzeni için yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekti. Durak, belediye olarak kamu kurumlarıyla her zaman uyum ve iş birliği içerisinde çalıştıklarını, bu birlikteliğin şehrin gelişimi ve halkın güvenliği açısından büyük katkı sağladığını belirtti.
KARŞILIKLI İŞ BİRLİĞİ VURGUSU
İl Emniyet Müdürü Göksel Önder ise nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Durak'a teşekkürlerini iletti. Önder, emniyet teşkilatının vatandaşların huzuru ve güvenliği için kararlılıkla görevini sürdüreceğini ifade etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar
- 09:44Bursa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı





