DEAŞ’ın İnterpol tarafından aranan 7 yöneticisi Afyonkarahisar'da yakalandı

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen operasyonda, DEAŞ'ın İnterpol tarafından aranan 7 yöneticisi yakalandı. 6 kişi tutuklandı.
Afyonkarahisar polisi, DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde sözde üst düzey yönetici olarak faaliyet yürüten ve İnterpol tarafından uluslararası seviyede aranan 7 kişiyi yakaladı.
OPERASYON 4 İLDE GERÇEKLEŞTİ
Edinilen bilgilere göre, operasyon Afyonkarahisar merkezli olarak Ankara, Kırşehir ve Kayseri'de gerçekleştirildi. Türkiye'nin yurt dışında DEAŞ'a yönelik başarılı operasyonlarında ele geçirilen belgelerde, bu şahısların isimlerinin geçmesi üzerine Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
GÖZALTINA ALINDILAR
Yapılan incelemeler sonucunda tespit edilen 7 kişi, belirlenen adreslere düzenlenen baskınlarla gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan 6'sı, işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon anı ise polis kameraları tarafından anbean kaydedildi.
- 20:57Motosikletli kurye, otomobille çarpıştıktan sonra havada taklalar attı: O anlar kamerada!
- 20:47Aydıntepe Yeraltı Şehri'nde restorasyon için bakanlık onayı alındı
- 20:37Bayburt turizmi için kritik adımlar atılıyor: Kaleler, yeraltı şehirleri ve şelaleler mercek altında!
- 20:27Osmangazi'ye yeni kreş ve sağlık merkezi müjdesi
- 20:17Kop Dağı'nda Kar Engeli: Ulaşım Durdu, Sürücüler Bekliyor





