Muğla'nın Datça ilçesi, Ege Dostluk Basketbol Turnuvası'na ev sahipliği yaptı. İki gün süren turnuva, kupa töreniyle tamamlandı.

DOSTLUK KÖPRÜSÜ KURULDU
Turnuvaya Yunanistan'dan Kos ve Kalimnos kentleri ile Türkiye'den Muğla ve Denizli illerinden gelen kız ve erkek takımları katıldı. Sporcular, galibiyet için kıyasıya mücadele ederken, 'dostluk' temasının ön plana çıktığı etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.

MADALYA VE KUPALAR VERİLDİ
Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan müsabakaların ardından düzenlenen kupa töreninde, turnuvaya katılan tüm takımlara madalya ve kupaları takdim edildi. Kalimnos Belediye Başkanı'nın da yer aldığı tören, coşkulu bir şekilde sona erdi ve Türkiye-Yunanistan arasında dostluk bağlarının güçlenmesine katkı sağladı.







