ASAYİŞ
Yayınlanma : 29 Ocak 2026 15:09

Datça'da yaşlı adam evinde ölü bulundu, otopsi bekleniyor

Datça'da yaşlı adam evinde ölü bulundu, otopsi bekleniyor
Datça'da, yakınlarının haber alamadığı 73 yaşındaki İbrahim Durdu, evinde ölü bulundu. Ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek.

Muğla'nın Datça ilçesinde, yakınlarının kendisinden uzun süredir haber alamadığı 73 yaşındaki İbrahim Durdu, evinde ölü olarak bulundu. İskele Mahallesi'ndeki evinde yaşayan Durdu'dan haber alınamaması üzerine, ailesi 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

teknik yapı

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

İhbarın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Ekipler, evde yerde hareketsiz yatan İbrahim Durdu'yu tespit etti. Yapılan ilk incelemede, yaşlı adamın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ İLE BELİRLENECEK

İbrahim Durdu'nun kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucunda netleşecek. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve yetkililer incelemelerini sürdürüyor.