Datça'da filelerin şampiyonu MSKÜ oldu

MSKÜ Kadın Voleybol Veteran Takımı, ilk kez katıldığı Datça Badem Çiçeği Festivali Turnuvası'nda şampiyon oldu ve gelecek için umut verdi.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Kadın Voleybol Veteran Takımı, bu yıl ilk kez katıldığı Datça Badem Çiçeği Festivali Voleybol Turnuvası'nda şampiyonluk kupasını kaldırarak büyük bir başarıya imza attı.

TAKIMIN KURULUŞU VE GELİŞİMİ
MSKÜ akademik ve idari personelinden oluşan Veteran Kadın Voleybol Takımı, Şubat 2025'te kuruldu ve düzenli antrenmanlarla performansını artırdı. Takım, 2025 yılında Anneler Günü Turnuvası'nda üçüncü, Köyceğiz'deki Veteran Turnuvası'nda ikinci ve 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvası'nda şampiyon olarak kürsüye çıktı.

DATÇA'DAKİ ŞAMPİYONLUK SERÜVENİ
14-15 Şubat 2026 tarihlerinde Datça'da düzenlenen Badem Çiçeği Festivali Turnuvası'nda, takım Köyceğiz Belediyesi'ni 2-0, Alfa Takımı'nı 2-0 ve Voleybol Derneği'ni 2-1 mağlup ederek şampiyonluğu elde etti. Bu turnuva, Datça Belediyesi ve Muğla Voleybol Yaşatma Derneği tarafından organize edildi.
GELECEK İÇİN UMUT VEREN BAŞARI
Şampiyonluk sonrası yapılan açıklamada, kadın voleybol takımına katılmak isteyen tüm voleybol severlere kapıların açık olduğu belirtildi. Bu başarı, takımın gelecek turnuvalar için umut verdiğini gösteriyor.
- 21:50Petrol fiyatları yine coştu: Brent 110 doları aşarak piyasaları salladı!
- 21:41Gana Yatırım Kurulu Başkanı, Türkiye ile işbirliğini güçlendirmek için Ankara'da
- 21:31Küçükçekmece'de kader anı: Binadan kopan dev parçalar sokağa düştü, faciadan dönüldü
- 21:21Aziz Yıldırım, İzmir'de kongre üyeleriyle buluştu: 'Şampiyonluk her şeyin ilacı
- 21:12Kripto şoku! Türkiye'deki tüm ATM'ler yasaklandı




