Danimarka'da tren kazası: 1 ölü, 27 yaralı

Danimarka'nın güneyinde meydana gelen tren kazasında 1 kişi öldü, 27 kişi yaralandı. Kaza, Tinglev ve Kliplev kasabaları arasında, Almanya sınırına yakın bir bölgede gerçekleşti.
Danimarka'nın güneyinde meydana gelen bir tren kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi de yaralandı. Kaza, Tinglev ile Kliplev kasabaları arasında, Almanya sınırına yakın bir bölgede gerçekleşti. Yetkililer, trendeki yolcu sayısının 106 olduğunu ve yaralılardan 5'inin durumunun ağır olduğunu açıkladı.
KAZADA HAYATINI KAYBEDEN 60 YAŞINDA BİR KADIN
Kazada hayatını kaybeden kişinin 60 yaşında bir kadın olduğu belirtildi. Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Düşüncelerim yakınlarını kaybedenlerle, yaralılarla ve şu anda kazadan etkilenen herkesle birlikte. Herkesin en iyi şekilde yardım ve destek almasını diliyorum.' dedi.
HAT İKİNCİ BİR DUYURUYA KADAR KAPALI
Ulusal demiryolu işletmesi DSB, kazanın ardından hattın ikinci bir duyuruya kadar kapatıldığını duyurdu. Kazayla ilgili soruşturma ve temizleme çalışmaları ekipler tarafından sürdürülüyor.
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!





