Çorlu'da köpek sahibinin peşini bırakmıyor, çarşı pazar onunla dolaşıyor

Çorlu'da Ergün Tunca'nın köpeği Karagöz, sahibinin peşini çarşıda, pazarda ve işte bırakmıyor, bisikletle trafikte sevgi dolu anlar yaşanıyor.Çorlu'da köpek sahibinin peşini bırakmıyor, çarşı pazar onunla dolaşıyor
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Ergün Tunca'nın 'Karagöz' adını verdiği köpeği, sahibinin nereye gitse peşinden ayrılmıyor. Çiçekçilik işiyle uğraşan Tunca, Karagöz'e evladı gibi bakıyor ve köpeğin onu her yerde takip etmesi, çevredekilerin ilgisini çekiyor.

BİSİKLETLE TRAFİKTE SEVGİ DOLU ANLAR
Tunca, elektrikli bisikletiyle işe gidip gelirken Karagöz'ün onu takip ettiğini, bazen bisikletin kasasına bindiğini belirtiyor. Trafikte yaşanan bu sevgi dolu anlar, gören vatandaşları da gülümsetiyor. Köpeğin sadık davranışı, sahibiyle arasındaki güçlü bağı gözler önüne seriyor.

YETİM KALDI, SAHİP ÇIKILDI
Ergün Tunca, Karagöz'ün hayatının bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Bu güzel hayvan bana yetim kaldı. Ben sahip çıktım ve 3 yıldır evladım gibi bakıyorum. Bana karşı çok sadık yaklaşımı var. Yemeğini yer, benimle işe gider, benimle işten gelir" diye konuştu. Bu ilişki, insan ve hayvan arasındaki sıcak bağın güzel bir örneğini oluşturuyor.
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!
- 08:45Koyun yünü: Doğanın kurtarıcısı olarak geri döndü
- 08:38Riyad'da Kumların Altından Bin Yıllık Hazine Çıktı: Altın, Gümüş ve Değerli Taşlarla Dolu Çömlek Bulundu
- 08:27Zeytinin tanesi 50 lira: Ticaret Bakanlığı devrede





