Cizre'de '7'den 70'e okuyan Cizre' projesi ilk dönem sonuçları değerlendirildi

Cizre'de hayata geçirilen okuma projesinin ilk dönem sonuçları, yapılan bir toplantıda değerlendirildi ve projenin veri temelli izleme süreci paylaşıldı.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan '7'den 70'e Okuyan Cizre' projesinin ilk dönem sonuçları, düzenlenen bir toplantıda masaya yatırıldı.

PROJENİN İLK DÖNEM KARNESİ ÇIKARILDI
Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Gümüş'ün başkanlık ettiği ve okul proje koordinatörlerinin katıldığı toplantıda, projenin birinci dönem uygulama sonuçları detaylı bir şekilde incelendi. Toplantıda, projenin sahada nasıl ilerlediği ve elde edilen veriler üzerinde kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.

VERİLER TEKNİK BİR SUNUMLA PAYLAŞILDI
Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Koordinatörü Şükran Çetik, projenin veri temelli izleme sürecine ilişkin teknik ve ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi. Sunum, projenin bilimsel ve sistematik bir şekilde takip edildiğini gösterdi. Toplantı, okuma kültürünün tüm paydaşlar tarafından daha fazla sahiplenilmesi ve sahada yürütülen çalışmaların güçlendirilmesi dilekleriyle sona erdi.
- 02:31Kocaeli'de doğal gaz kokusu paniği: Yangın ve gaz kaçağı peş peşe geldi
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor




