Ciciş Kardeşler davasında şok itiraflar: Eski sevgili, evde şantaj CD'leri olduğunu iddia etti!

Ciciş Kardeşler'in eski sevgilisi, özel anların izinsiz kaydedilip şantaj amacıyla kullanıldığını ve evde çok sayıda CD bulunduğunu iddia etti. Telefonlar kriminal incelemede.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı kapsamlı soruşturma, 'Ciciş Kardeşler' olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler hakkında yeni iddiaları ortaya çıkardı. Düzce'de hükümlü bulunan Alaattin Aydın'ın 2022'de yaptığı suç duyurusu üzerine başlayan dosya, mahremiyet ihlali ve şantaj iddialarıyla gündeme geldi.

ÖZEL ANLAR GÖRÜNTÜLENDİ Mİ?
Aydın, daha önce ilişki yaşadığı Esra Ersoy ve ablası Ceyda Ersoy'un Beşiktaş'taki evlerinde uyuşturucu kullandıklarını öne sürerken, asıl çarpıcı iddia mahremiyet ihlaline yönelikti. Aydın, Esra Ersoy ile yaşadığı özel anların, abla Ceyda Ersoy tarafından kendisinden habersizce cep telefonuyla kaydedildiğini iddia etti.

TEHDİT VE ŞANTAJ İDDİALARI BÜYÜDÜ
Bu izinsiz kayıtların tehdit unsuru olarak kullanıldığı belirtildi. İddiaya göre Ersoy kardeşler, görüntüleri silmek veya yaymamak karşılığında Aydın'dan 10 bin TL talep etti. Talebin reddedilmesi üzerine ise 'Parayı vermezsen ölürsün' şeklinde tehdit edildiği öne sürüldü. Aydın, dilekçesinde kardeşlerin evinde, başka kişilere ait şantaj görüntüleriyle dolu çok sayıda CD bulunduğunu da iddia etti. Bu iddiaların ciddiyeti üzerine Ceyda Ersoy'a ait cep telefonu, delil tespiti için kriminal incelemeye gönderildi. İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı'nda yapılacak inceleme, soruşturmanın seyrini belirleyecek.
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!




