CHP'li büyükşehir belediye başkanlarından olağanüstü kurultay çağrısı: 'Parti selameti için 45 gün içinde toplanmalı

CHP'li büyükşehir belediye başkanları, genel başkan Özgür Özel'e destek verirken, parti selameti için olağanüstü kurultayın 45 gün içinde toplanması çağrısında bulundu.
Cumhuriyet Halk Partili (CHP) büyükşehir belediye başkanları, genel merkezde bir araya gelerek önemli bir ortak açıklama yayımladı. Özgür Özel ile yapılan görüşmenin ardından belediye başkanları, partilerinin içinde bulunduğu sürece dair görüşlerini kamuoyuyla paylaştı.
PARTİ BİRLİĞİ VURGUSU
Açıklamada, CHP'nin Cumhuriyet'i kuran parti olarak tarih boyunca zorlu süreçlerden başarıyla çıktığına dikkat çekilerek, mevcut durumdan da birlik ve beraberlik içinde güçlenerek çıkılacağı ifade edildi. Başkanlar, alınan kararın asıl amacının CHP'yi bölmek, parçalamak ve iktidar değişim umudunu zayıflatmak olduğunu belirterek, bu oyuna gelmeyeceklerini vurguladı.
OLAĞANÜSTÜ KURULTAY TALEBİ
CHP'li büyükşehir belediye başkanları, partilerinin seçilmiş genel başkanı Özgür Özel ve parti yönetimine tam destek verdiklerini yineledi. Ancak, gelinen noktada partinin selameti ve geleceği adına, olağanüstü bir kurultayın en geç 45 gün içinde toplanması gerektiği yönündeki görüşlerini kamuoyuna duyurduklarını açıkladı.
- 19:35Alsancak Fitness Festivali'nde sağanak yağışa rağmen coşku devam etti
- 19:25Eyfel Kulesi kadar ağır dev tesis, 23 kilometre el ele yürüdü: Lojistik tarihine geçen operasyon!
- 19:17Kilis'te zincirleme kaza: 8 kişi yaralandı
- 19:07Muğlalı okçu Hazal Burun, Avrupa'yı fethetti!
- 18:58Hatay'da köprü çöktü: Nehre düşen gencin cansız bedenine ulaşıldı





