Chelsea, Liverpool'u 90+5'te yıktı: 2-1

Premier Lig'de Chelsea, Liverpool'u 90+5'te Estevao'nun golüyle 2-1 mağlup ederek Liverpool'un üst üste 3. yenilgisini almasına neden oldu. Arsenal ise liderliği devraldı.
Premier Lig'de heyecan dolu bir mücadele yaşandı. Chelsea, kendi sahasında Liverpool'u konuk ettiği karşılaşmada 90+5. dakikada Estevao'nun attığı golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.
LIVERPOOL ÜST ÜSTE MAĞLUP
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1-0 mağlup ettiği Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool, ligdeki 7. hafta maçında Chelsea karşısında beklenmedik bir yenilgi aldı. Londra'daki Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 14. dakikasında Caicedo ile öne geçen Chelsea, Liverpool'un 63. dakikada Gakpo ile bulduğu gole engel olamadı. Ancak maçın son anlarında sahneye çıkan Estevao, 90+5. dakikada attığı golle Chelsea'ye 3 puanı getirdi.
ARSENAL LİDERLİĞİ DEVİRALDI
Bu sonuçla birlikte Liverpool, Premier Lig'de Chelsea ve Crystal Palace'a karşı aldığı yenilgilerin ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a mağlup olarak üst üste 3. yenilgisini almış oldu. Günün diğer önemli maçında ise Arsenal, West Ham United'ı 2-0'lık skorla mağlup ederek liderlik koltuğunu Liverpool'dan devraldı.
- 23:01Yerçekimine meydan okuyan dev kaya: Düşecek mi sandınız? Mucize!
- 22:53Tokat'ta Kelkit Çayı taşınca köyü su bastı, vatandaşlar tedbir aldı
- 22:44Galatasaray'da kaleci Günay Güvenç Kasımpaşa maçında sakatlandı, Batuhan Şen oyunda
- 22:35Rasim Ozan Kütahyalı, eşinin düşük yapabileceğini belirterek serbest bırakılmasını istedi
- 22:24Yozgat'ın gözdesi Çekerek Barajı doldu taştı: Paris benzetmesi!





