Çeşme'de motosiklet denetimleri: 700 sürücüye 3,5 milyon TL ceza

Çeşme'de 1 Ocak 2026'dan itibaren yapılan motosiklet denetimlerinde, 700 sürücüye 3,5 milyon TL ceza kesildi ve 15 motosiklet trafikten men edildi.
Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü, 1 Ocak 2026 tarihinden itibaren trafik güvenliğini artırmak amacıyla yoğun motosiklet denetimleri gerçekleştirdi. Bu kapsamda, bin 300 motosiklet durdurularak kontrol edildi ve kural ihlali yapan sürücülere toplam 3,5 milyon TL idari para cezası uygulandı.
DENETİMLERDE ŞOK EDİCİ SONUÇLAR
Yapılan açıklamaya göre, denetimlerde kask takmamak, yetersiz ehliyet, tescilsiz araç kullanımı ve diğer trafik kurallarını ihlal eden 700 motosiklet sürücüsüne ceza kesildi. Bu durum, bölgedeki trafik güvenliği konusunda ciddi eksiklikler olduğunu gözler önüne serdi.
15 MOTOSİKLET TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Denetimler sırasında, eksikleri bulunan ve kurallara uymayan 15 motosiklet trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi. Bu önlemler, emniyet ekiplerinin kural ihlallerine karşı sıfır tolerans politikasını vurguluyor.
ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, trafik güvenliğini sağlamak ve kural ihlallerinin önüne geçmek için denetimleri sürdürüyor. Bu çabalar, özellikle turizm sezonunda artan trafik yoğunluğunda daha güvenli bir ortam yaratmayı hedefliyor.
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor






