Çeşme'de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 21 düzensiz göçmen yakalandı

Çeşme'de düzenlenen operasyonda 21 düzensiz göçmen yakalanırken, bir organizatör tutuklandı. Jandarma, göçmen kaçakçılığıyla mücadelede kararlılığını sürdürüyor.
İzmir’in Çeşme ilçesinde, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği bir operasyonda 21 düzensiz göçmen yakalandı. Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalıştıkları belirlenen göçmenlerin, Ovacık Mahallesi Gücücek Koyu yolunda bir araçta tespit edildiği bildirildi.
OPERASYON DETAYLARI
İzmir İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele (GKİT) Şube Müdürlüğü ile Çeşme Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı'nın birlikte yürüttüğü operasyon sayesinde, göçmenleri taşıyan aracın sürücüsü ve organizatör şüphelisi olarak tanımlanan M.B. yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
DÜZENSİZ GÖÇMENLERİN DURUMU
Yakalanan 21 düzensiz göçmen, sağlık kontrollerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne sevk edildi. Bu durum, Türkiye'nin göçmen kaçakçılığı ile mücadelesinin ne denli kararlı bir şekilde sürdüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.
- 21:08İznik'te büyük darbe: Uyuşturucu tacirlerine 11 tutuklama şoku!
- 20:58Aydın'da kuraklıkla mücadele için gözlem çalışmaları devam ediyor
- 20:48Bilecik'te yürekler ağza geldi: Tırın kayan dorsesi otomobile böyle çarptı!
- 20:39Aydın'da araç sayısı 680 bini geçti
- 20:30Pazarlar seması rengarenk uçurtmalarla şenlendi: Jandarma da oradaydı





