Çerçioğlu'ndan Başarır'a şok suç duyurusu: 'İftira attı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında, 'gerçek dışı ve iftira niteliğinde' açıklamalar yaptığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunacak.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara sert tepki göstererek savcılığa suç duyurusunda bulunacağını bildirdi. Çerçioğlu'nun avukatından yapılan açıklamada, Başarır'ın ifadelerinin gerçeği yansıtmadığı ve iftira niteliği taşıdığı vurgulandı.
HUKUKİ SÜREÇ BAŞLIYOR
Başkan Çerçioğlu'nun avukatı Eylül Tanrıverdi, müvekkili hakkında yapılan ve kamuoyuna yansıyan söz konusu ifadelerin gerçeği yansıtmadığını ve ciddi bir iftira olduğunu belirtti. Bu durum üzerine hukuki sürecin derhal başlatılacağı aktarıldı.
'GERÇEKTEN UZAK VE İFTİRA NİTELİĞİNDE'
Avukat Tanrıverdi, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bugün, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın müvekkilim Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında yapmış olduğu, gerçeklikten uzak, iftira içerikli ifadelerine ilişkin olarak görevli Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde suç duyurusunun yapılacağını kamuoyuna saygılarımızla duyururuz."
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!
- 08:45Koyun yünü: Doğanın kurtarıcısı olarak geri döndü
- 08:38Riyad'da Kumların Altından Bin Yıllık Hazine Çıktı: Altın, Gümüş ve Değerli Taşlarla Dolu Çömlek Bulundu
- 08:27Zeytinin tanesi 50 lira: Ticaret Bakanlığı devrede






