Balıkesir'in Gönen ilçesinde, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez'in annesi İkbal Çömez için düzenlenen cenaze töreninde ilginç anlar yaşandı.

BELEDİYE BAŞKANI'NIN RAHAT TAVRI
Cenaze töreni, Gönen ilçesi Paşaçiftlik kırsal mahallesinde ikindi namazı öncesinde gerçekleşti. Törende CHP'li Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz'ın, namaza katılmayarak cenaze evi dışında bir grup kişiyle sohbet ettiği ve zaman zaman gülüşmelerin yaşandığı görüntüler dikkat çekti. Bu anlar, sosyal medyada geniş yankı buldu.
VATANDAŞLARDAN TEPKİ
Taziye ortamında sergilenen bu görüntüler, bazı vatandaşların tepkisini çekti. Cenaze sırasında bu denli neşeli bir sohbetin yapılması, törene katılanların merakını uyandırdı ve vatandaşlar, bu durumun sosyal normlara uygun olup olmadığını sorguladı.







