ASAYİŞ
Yayınlanma : 26 Nisan 2026 03:32

Çatıdaki baca temizliği kabusa döndü: İtfaiye kurtardı

Çatıdaki baca temizliği kabusa döndü: İtfaiye kurtardı
Çorum'da baca temizliği yaparken çatıda baygınlık geçiren bir kişi, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kurtarıldı. Sağlık durumu iyi olan vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, baca temizliği için çıktığı çatıda fenalaşarak baygınlık geçiren bir vatandaş, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan kişinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

teknik yapı

Çatıdaki baca temizliği kabusa döndü: İtfaiye kurtardı 1

FACİADAN DÖNDÜ

Sungurlu ilçesine bağlı Kuzucak köyünde yaşanan olayda, G.T. isimli bir kişi, evinin çatısında baca temizliği yaparken aniden rahatsızlanarak baygınlık geçirdi. Çatıda mahsur kalan ve kendi imkanlarıyla indirilemeyen vatandaş için çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

EKİPLER SAHAYA İNDİ

İhbar üzerine köye hızla intikal eden sağlık ve Sungurlu Belediyesi itfaiye ekipleri, olaya anında müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu G.T. çatıdan güvenli bir şekilde indirildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan vatandaş, ambulansla hastaneye sevk edildi. Yapılan tetkikler sonucunda G.T.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.