Bursada farklı noktalara kurulan ve vatandaşların kullanmadığı kıyafetleri depolayan atık giysi dolapları, hırsızların uğrak noktalarından oldu. Hırsızların, canlarını hiçe sayarak giysi dolabının içine girerek atık giysi dolabındaki eşyaları çaldığı anlar saniye saniye amatör kameraya yansıdı.
Olay, merkez Nilüfer ilçesi 23 Nisan Mahallesinde meydana geldi. Kentin farklı noktalarına, vatandaşların kullanmadıkları giysileri toplamak için kurulan atık giysi dolaplarına dadanan hırsızlar, canlarını hiçe sayarak dolapların içine girdi. Dolap içindeki hırsız, beğendiği eşyaları dışarıda bekleyen arkadaşına verirken, arkadaşı ise dışarıda gözcülük yaptı. Hırsızların o anları saniye saniye amatör kamera ile kaydedildi.
ASAYİŞ
Yayınlanma : 05 Haziran 2025 08:50
Canlarını hiçe sayarak giysi kumbarasından kıyafet çaldılar

Bursada farklı noktalara kurulan ve vatandaşların kullanmadığı kıyafetleri depolayan atık giysi dolapları, hırsızların uğrak noktalarından oldu. Hırsızları
- 08:00Newmarket'ın parlak görünümü aldatıcı: Zenginlik ortada, dükkanlar kepenk indiriyor
- 07:50Farah Zeynep Abdullah'tan Deniz Göktaş'a destek: Yargı sistemine sert eleştiriler!
- 07:40Peynir altı suyundan 22 ayar altın üretimi: Bilim dünyasında devrim!
- 07:30Ziynet Sali, dostunun anısına sahnede gözyaşlarına boğuldu
- 07:20Avustralya'da elektrik sürprizi: Gündüzleri bedava, akşamları iki katı!





